Polrestabes Surabaya Razia Motor Ngadhepi Natal lan Anyaran Taun

razia motor sby

razia motor sby

SURABAYA, Detak Berita – Razia kendaraan motor ing dalan Gemblongan, diana-ake atusan aparat gabungan saka Polrestabes, Satpol PP lan Linmas Pemkot Surabaya.

“Operasi gabungan iki tujuan-e, supaya kedadean kamtibmas kang aman, nyaman, ndade-ake rakyat bisa duwe nglakok-ake kegiatan kanthi aman lan bisa dieluk uga”, kandhane Kasat Lantas Polrestabes Surabaya AKBP Eva Guna Pan Pandia marang wartawan ing sela-selane razia ing Jalan Gemblongan, Surabaya, Minggu (17/12/2017) esuk mau.

Razia iku dieloni atusan personel gabungan saka rena-rena unsur ing Polrestabes Surabaya. Ing antarane, satuan lalu lintas, satuan reskrim, satuan reskoba, Sabhara lan Intelkam, uga sawetara kang tugas saka sak bagian Polsek jajaran.

Pandia ngakoni, operasi iku uga sajroning nyambut perayaan natal lan taun anyar 2018.

“Dipengeni rakyat bisa nglakok-ake ibadah lan ngraya-ake natal kanthi  aman, nyaman lan khusyuk. Uga nalika malem taun anyar rakyat bisa ngraya-ake bareng kaluargane kanthi kahanan seneng lan rasa kabagyan”, kandhane.

Sasaran razia iki yaiku kang numpak sepeda motor utawa mobil. Kanggo kang numpak motor kang ora duweni SIM utawa surat kalengkapan kendaraan motor-e, kena tilang.

“Sasaran razia iki ora mung SIM utawa kalengkapan kendaraan motor-e, nanging kanggo dheweke kang  kecekel nggawa sajam(senjata tajam) narkoba arep diproses karo kanca-kancane saka Reskrim utawa  reserse narkoba”, kandhane.

Razia kang kedadean suwene kira-kira 2 jam wiwit jam 23.30 wib nganti  01.30 WIB esuk mau, kasil njaring puluhan sepeda motor kang ora dilengkapi dokumen utawa kalengkapan kendaraan motor.

Sabanjur-e langsung diangkat nganggo truk duwek-e Satpol PP Surabaya. Kang ora bisa ndunduh-ake SIM dhewek-e kena tilang.

DB

Related posts

Leave a Comment