Ngadhepi Pungkasan Taun, Karcis Sepur Diskon 40 persen

kereta-stasiun-senen

kereta-stasiun-senen

MADIUN, Detak Berita  — Ngadhepi pungkasan taun, PT Kereta Api Indonesia menehi  diskon tukon karcis sepur gedhene  40 persen. Sarat-e, pesanan karcis kudu dilakok-ake kanthi online karo  aplikasi KAI Access .

KAI Access yaiku aplikasi ing telepon gegem saiki kan  disediya-ake  PT KAI lan bisa diunduh liwat  Playstore kanggo panganggo Android lan AppStore kanggo sistem operasi  iOS/iPhone.

“Ana diskon nganti 40 persen saka rega normal marang kang numpak  KA komersial (eksekutif, bisnis, utawa  ekonomi)/duduPSO sak-Jawa/Sumatera kang mesen karcis liwat aplikasi KAI Access versi paling anyar,” kandhane  Humas PT KAI Daop 7 Madiun, Supriyanto, Rabu (13/12/2017).

Supriyanto kandha, program promosi iki lumaku kanggo  sepur-sepur  komersial mangkat wiwit  8 Januari 2018 nganti 31 Maret 2018. Pesen-e  karcis dilakok-ake liwat KAI Access wiwit 15 Desember 2017.

Ora mung iku, kanggo calon kang numpak kena alangan mangkat  ing tanggal kang dipesen, karcis-e bisa dibatalke lan diganti jadual-e.

Kanggo Supriyanto, pesenan karcis liwat  KAI Access nggampang-ke rakyat kanggo oleh karcis. Warga ora kudu menyang stasiun kanggo  bisa oleh karcis menyang arah kang dipengeni.

Ora perlu nyetak boarding pass merga ana fitur e-boarding. Lan siji maneh, kapesten bab anane kursine lan kapesten mangkat-e,” kandhane Supriyanto.

Dheweke nambahke KAI Access paling anyar wis dikumpliti  karo menu ‘train’ kanggo pesen karcis lan  menu ‘Meals’ (fitur layanan pesen preorder menu panganan restorasi KA).

Ora suwe maneh, dikumpliti fitur ‘e-Moda’ (fitur layanan tambahan preorder jasa ngeter-ake menyang stasiun utawa mapag ing stasiun nganggo moda transportasi liyane) lan ‘porter’ (fitur layanan tambahan preorder  jasa ngangkat barang/bagasi karo kang tugas porter stasiun).

Sakliyane iku, KAI Access menehi  fitur-fitur  kang ndukung kaya ‘MyTrips’ yaiku  riwayat pesen-e karcis sepur ; ‘Deals’ kang isine info promo-promo merak ati gandheng   sepur; ‘RemindMe’, fitur pangeling mlaku-ne kang bisa diatur wektu (10-60 menit) sadurunge mangkat-e sepur.

Fitur liyane arupa ‘Location’ yaiku fitur kanggo meruhi  panggonan paling anyar saka sepur kang ditumpak-i; ‘eMagazine’, majalah elektronik isine kabar  sakputer sepur, lan ‘ChatwithLoko’ yaiku Si Loko teka kanggo  ngancani  konsumen dadi asisten.

DB

Related posts

Leave a Comment