Maskapai Penerbangan Singapura Ngetokne Metode Pembayaran Mobile

Ilustrasi
Ilustrasi
Ilustrasi

SINGAPURA, Detak Berita — Maskapai penerbangan Singapura ngetokne metode pembayaran mobile Android Pay lan Apple Pay nang aplikasi mobile maskapai penerbangane kui. 

Layanan Android Pay lan Apple Pay kui ditokne kanggo menehi layanan pembayaran sing luwih nyaman lan cepet.

Seko coro layanan pembayaran kui, konsumen iso mbayar tiket pesawat,utowo liyane koyok biaya pesenan kursi lungguh karo asuransi plesiran.

BACA JUGA Pelindo III Gelontorkan Hibah Rp.1,17 Miliar

Karo coro pembayaran kui, konsumen ora perlu diwajibne ngisi informasi pembayaran sak durunge tuku lewat aplikasi Singapore Airlines.

Nang layanan Android Pay, rincinan kertu kredit utowo debit karo alamat pengiriman tagihan konsumen wis disimpen nang akun.

Sak wetoro kui, nang layanan Apple Pay, rincinan kertu ora disimpen nang piranti mobile, kanggo gantine konsumen diwenehi nomer akun piranti (device account number).

BACA JUGA Politeknik Manufaktur Astra Dukung Pengembangan Vokasi di Indonesia, Hingga Kini Luluskan 3.119 Ahli Madya Dari 24 Provinsi

“Sak iki usum pembayaran non tunai (cashless) terus ngalami perkembangan, ora mung nang Singapura, ugo nang seluruh dunia”, jare Campbell Wilson, Senior Vice President Sales and Marketing Singapore Airlines koyok dikutip seko rilis sing ditrimo Rebo (1/11/2017).

Diomongne, maskapai penerbangan Singapura terus ngupoyo kanggo ningkatne pengalaman pelanggan (customer experience) nang kabeh titik akses digital (digital touchpoints).

“Platform pembayaran mobile terkenal koyok Android Pay lan Apple Pay nang aplikasine wis nyediakne pilihan pembayaran sing luwih gampang lan efisien kanggo poro pelanggan, kapan wae pelanggan ameh tuku lewat aplikasi mobile maskapai penerbangan Singapura”, jare Wilson.

DB

Related posts

Leave a Comment