Ngadhepi Sri Sultan Dilantik, Warga Yogya Arep Nggelar Budaya Rakyat

gub DIY

YOGYAKARTA, Detak Berita – Dilantik-e Sri Sultan HB X lan Sri Paduka Pakualam X dadi Gubernur DIY lan wakil Gubernur DIY, rakyat melu seneng. Malah, dadi pandonga syukur, sawise Sri Sultan HB X lan Sri Paduka Pakualam X mbalik menyang Yogyakarta arep dianak-ke  acara kanthi tagline “Gelar Budaya Rakyat ” lan donga bareng antar agama. “Aspirasi saka rakyat, kita wis ngerancang acara kang konsep-e budaya merga Yogyakarta kutha budaya. Tagline acarane Gelar Budaya Rakyat,” kandhane Widihasto Wasana Putra, Ketua Sekber Keistimewaan DIY, Selasa (10/10/2017). BACA JUGA : 600 Peserta Ikuti…

Read More