Ketum PDIP Megawati Arep Pimpin Konsolidasi Pilgub Jatim ing Malang

megawati

megawati

MALANG, Detak Berita – Ketua Umum PDI Perjuangan Megawati Soekarnoputri duwe acara nggelar kegiatan ing daerah Malang, Jawa Timur. Sakliyane  ngesah-ake  Kantor DPC PDI Perjuangan Kabupaten Malang ing Kepanjen, Kabupaten Malang, Megawati uga nggelar konsolidasi kusus ngrembug menang-ake  Pilkada lan Pilgub Jawa Timur.

Megawati kang budhal saka Denpasar kanthi jadwal  teka kira-kira jam 11.00 WIB, Minggu (10/9/2017). Bareng  rombongan arep  langsung menyang Kantor DPC PDI Perjuangan Kabupaten Malang.

Sarampung pangesahan  Mega neruske lakon menyang  Hotel Tugu sadurunge nekani  rapat konsolidasi bakal ditekani kabeh  kader PDI Perjuangan sak-Jawa Timur ing Hotel Ijen Suite jam 15.00 WIB.

Plt Ketua DPC PDI Perjuangan Sri Untari kandha, loro  agenda ing dhuwur  arep ditekani langsung karo Megawati. Konsolidasi bakal digelar kanthi  ketutup kusus ngrembug  Pilkada bebarengan 18 daerah ing Jawa Timur . “Kalebu  Pilgub,” kandhane Untari.

Dikandha-ake yen  konsolidasi bagian saka rapat internal partai. Kepiye langkah PDIP menangke Pilkada mengko. “Kita kabeh(PDIP) mesthine pengen  menang saka kabeh Pilkada kang dileksana-ake,” kandhane  Sekretaris DPD PDI Perjuangan Jawa Timur  iki.

Kabag Ops Polres Malang Kompol Sunardi Riyono kandha, ana 178 uwong disiapke ngaman-ake acara Megawati ing  daerah hukum Polres Malang.

“Ana 178 uwong di dhun-ake kanggo ngamanke acara Ibu Megawati mengko. Saka jumlah iku gabungan saka kabeh kagunan,” kandhane Sunardi ing  Bandara Abdulrachman Saleh, Minggu esuk.

Dikandha-ake, kasiapan pangamanan wiwit saka tekane  Megawati ing Bandara Abdulrachman nganti  pangesahan  Kantor DPC PDIP Kabupaten Malang ing  Kepanjen.

“Kabupaten Malang mung pangesahan Kantor DPC wae,” kandhane.

DB

 

Related posts

Leave a Comment