Ndade-ake Lancar Arus Mudik Riyaya, 14 Bagian Dalan ing Madiun Didandani

PU Madiun

PU Madiun

MADIUN, Detak Berita – Dinas Pekerjaan Umum Kabupaten Madiun ndadani 14 bagian dalan ing akeh daerah ngadhepi riyaya 2017.

“Pola dandanan  dalan-e arupa ngamba-ake lan HRS (hotmix) ing 14 bagian dalan gedhe ing daerah Kabupaten Madiun. Pat welas bagian dalan iku wis didandani lan  bisa diliwati,” kandhane Kepala Dinas Pekerjaan Umum Kabupaten Madiun, Arnowo Widjaja, Senin (19/6/2017).

Arnowo kandha, bagian dalan kang didandani sumebar ing daerah lor, Pilang Kenceng, kidul yaiku Dagangan lan Kebonsari, daerah kulon, Sawahan lan daerah wetan, Saradan.

Ora mung dandani dalan, Arnowo kandha, Dinas PU Kabupaten Madiun uga menehi panguatan marang treteg rusak ing Dimong, Kecamatan Balerejo supaya bisa diliwati kendaraan kang mudik riyaya.

“Kanggo ngakomodir  warga ngraya-ake riyaya kita nambahi kakuatan jembatan. Mengko yen wis rampung riyaya dibongkar lan dibangun anyar maneh,” kandhane.

Arnowo nambahke dandanan dalan rusak dilakok-ake saka skala prioritas. Mergane, winates-e  anggaran ora nyukupi ndandani dalan rusak ing kabeh daerah Kabupaten Madiun.

DB

Related posts

Leave a Comment